This is a serious problem I've encountered just now..

Report any bugs here

This is a serious problem I've encountered just now..

Postby GhostX5 » 21 June 2018, 13:42

Everytime I hop into the multiplayer and joining a match, after 10 secs of gameplay, I started lagging like hell, ping spiking from 200 to 3515.

I noticed that it was from my WiFi Connection, but even though I tried disconnecting from it and reconnecting, the problem still occurred like it was always there no matter what I do. I dunno how to solve this, even I tried restarting the router, the problem is still there.

Can someone help me in this?
United Special Operations ~:~ RYZE-138 aka Ghost-138 ~:~ Leader of Alpha Team ~:~ Master Chief Petty Officer
Keep Moving Forward.
User avatar
GhostX5
Phoenix Falkok [450]
 
Posts: 470
Joined: 26 July 2016, 07:15
Location: Moon

Re: This is a serious problem I've encountered just now..

Postby mrblake213 » 21 June 2018, 13:44

WiFi connections aren't stable since they're wireless and there can be a lot of barriers that can disrupt the signal.

It's better to use a wired connection.
User avatar
mrblake213
Civil Security Boss [500]
 
Posts: 578
Joined: 16 July 2013, 10:25
Location: Philippines

Re: This is a serious problem I've encountered just now..

Postby wreak » 21 June 2018, 17:54

mrblake213 wrote:It's better to use a wired connection.



This right here, if you have a wired connection on your router. It makes it load a lot faster since there isn't any disruptions between your router.
wreak
User avatar
wreak
Noir Lime [600]
 
Posts: 642
Joined: 23 January 2015, 02:01

Re: This is a serious problem I've encountered just now..

Postby Resi » 21 June 2018, 19:31

Well this doesn't deserve to be in Bug Reporting since this happens with EVERYTHING.

You can try to work-around it, like, putting your router somewhere close free from disruptive objects (Honestly just google it), but there isn't a solution since wireless will always be slower than wired.
User avatar
Resi
Cyber Grub [25]
 
Posts: 34
Joined: 16 July 2013, 00:47
Location: Venezuela


Return to Bug Reporting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users