VARS issue

Report any bugs here

VARS issue

Postby wreak » 15 April 2017, 00:53

I am having trouble with a testing map, this map uses VARS to determine if you are playing in singleplayer or multiplayer, the map seems to be working just fine on single player.

However, playing the map on multiplayer makes it complete haywire and you get the strangest glitches I didn't even know you can accidentally make.

http://prnt.sc/ewlxgr
http://prnt.sc/ewlwbv


Map page: http://www.plazmaburst2.com/?s=9&a=&m=wreak-101

Remember the issue only started happening once you play it on multiplayer.
wreak
User avatar
wreak
Registered user
 
Posts: 452
Joined: 23 January 2015, 02:01
Location: Just look behind you.

Neato

Postby o_Sniper_o » 16 April 2017, 16:59

Fixed it.
http://plazmaburst2.com/?s=9&a=&m=o_sni ... &id=809815
o_sniper_o-wreaktest

It seems that you can't compare variables to numbers in the trigger.
Your triggers took the '1's and '0's are variable names rather than values.
You also had an AI rather than a player.

EDIT: I'll delete the map once you've replied to the topic
User avatar
o_Sniper_o
Registered user
 
Posts: 63
Joined: 16 July 2013, 06:39

Re: VARS issue

Postby wreak » 17 April 2017, 17:41

I see why it didn't work, I used a character rather than a player. And the main issue was I was using variable names rather than actual values, I used 1 and 0 instead of using something random.
wreak
User avatar
wreak
Registered user
 
Posts: 452
Joined: 23 January 2015, 02:01
Location: Just look behind you.


Return to Bug Reporting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users